Mame i članovi porodica olimpijaca bile su na čajanci u P&G Domu, “kući van kuće” koja se nalazi u centralnom Londonu. Ovo je mesto gde P&G ispunjava svoje obećanje iz kampanje „Hvala ti, Mama“, služeći mame nekih od najboljih svetskih sportista tokom Olimpijskih igara 2012.

Phil Duncan, svetski dizajner tokom čajanke izjavio je: “Hteli smo da se mame u P&G Domu zabave i da osete duh Londona.Tokom ceremonije otvaranja shvatili smo da ništa nije važnije od kraljevske porodice, te smo pozvali dvojnike Vilijama i Kejt da nam se pridruže na čajanci i dočaraju nam londonsku kulturu.”

“Bilo je divno doći i družiti se sa mamama olimpijaca. Ovo je neverovatan dom, a P&G je uradio divnu stvar omogućivši specijalno mesto gde mame mogu da uživaju za vreme Olimpijskih igara. Želela bih da opet posetim P&G Dom i da mi urade manikir sa britanskim dizajnom”, oduševljeno je izjavila dvojnica Kejt, Gabriela Daglas.

P&G kampanja “Hvala ti mama”, deo je partnerstva sa Olimpijskim igrama u kojoj P&G naglašava da iza svakog fantastičnog sportiste stoji još fantastičnija mama. “Hvala ti mama” predstavlja najveću kampaniji tokom sto sedamdeset i pet godina duge istorije P&G-a. P&G brendovi podržavaju više od 150 sportista.

„Hvala ti mama“ kampanja oživela je u javnosti još u aprilu mesecu, i trajaće od avgusta. P&G brendovi prodavali su se temetski u duhu Olimpijskih igara u čak više od 4 miliona prodavnica širom sveta. Kao deo kampanje, P&G je takođe uspeo da obezbedi 5 miliona dolara za podršku lokalnim programima za razvoj sporta iz dela prodaje i donacija od vodećih brendova kao što su Pampers®, Tide®, Gillette® i Pantene®.
Kako bi se zahvalili majkama olimpijaca, kompanija P&G je napravila seriju filmova koji kroz priču ovih majki govore kako je to odgajati olimpijce koje možete pogledati na Youtube-u.