“Zvezda Granda” Katarina Živković otputovala je u Egipat sa verenikom Banetom Jankovićem da bi učvrstili vezu započetu u rijalitiju “Farma”, u kojem je ona i pobedila. Neposredno pred put pevačica je poručila estradnim dušebrižnicima, koji plasiraju informacije da je Bane vara na svakom koraku, da je ostave na miru i da niko neće ugroziti njihovu ljubav.
“Imam potpuno poverenje u Baneta, ne bih bila s njim da mu ne verujem. Naša veza ne bi mogla da opstane da nemamo poverenja jedno u drugo. Stvarno mi je dosta ljudi koji izmišljaju svašta o nama. U početku su mi te priče smetale, ali smatram da stvarno više nema potrebe da nešto nekome dokazujem. Najbitnije mi je da nam je lepo u vezi i da se slažemo, a svakakvih priča će uvek biti”, rekla je Živkovićeva.
Ipak, Bane je nedavno na bazenu uslikan sa izazovnom crnkom, što je opet pokrenulo priče da te vara?
“Iskreno, više mi je dosadilo da komentarišem neistine koje plasiraju dežurni dušebrižnici koji nemaju šta drugo da rade.”
Posle veridbe svi očekuju venčanje. Planirate li uskoro da stanete na ludi kamen?
“Bane i ja uživamo u ljubavi i za sada nam je ovako lepo. Brak je logičan nastavak, ali još nismo razgovarali o tome. A ako se i desi, sigurno neće biti ove godine. Možda sledeće. Puštamo da stvari idu svojim tokom i ništa ne forsiramo.”
Da li Bane, kao i svaki balkanski mačo muškarac, insistira da promeniš prezime?
“Nismo razgovarali o tome.”
Planirate li da se ostvarite uskoro u ulozi roditelja?
“Još ne razmišljamo o tome. Mladi smo i smatramo da ima vremena za to. Naravno, uvek može da se desi nešto neplanirano (smeh).
Priča se da vam je obožavateljka iz Kanade platila letovanje na Kubu, gde ste se verili, uz uslov da je posetite u Torontu.
“To je još jedna neistina, niko nam nije platio letovanje. Put na Kubu je bio već planiran, a devojka kod koje smo bili je naša dugogodišnja prijateljica. Stvarno ne znam ko ima tako bujnu maštu, ali pozivam sve koji hoće da nam plate letovanje da nam se jave.”

Izvor: Press