Glumačka legenda Dragan Nikolić je, kako “Alo!” nezvanično saznaje, nedavno hospitalizovana! Naime, Nikolić je, prema tvrdnjama našeg izvora, pre nekoliko dana smešten na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju. Pošto mu je pozlilo, obratio se lekarima, a oni su odlučili da ostane da leži kako bi ispitali o čemu se radi.
“Dragan se osećao loše, pa je otišao kod lekara na VMA, koji su ga zadržali u bolnici kako bi tačno utvrdili o čemu se radi. Analize njegovog zdravstvenog stanja još traju, a kada budu gotove, znaće se tačna dijagnoza, pa će lekari odlučiti kako treba da ga leče i da li je potrebno njegovo dalje zadržavanje u bolnici”, kaže sagovornik ovog lista i dodaje da Nikolića redovno posećuje supruga i koleginica Milena Dravić: “Milena je stalno kod njega. Veoma je zabrinuta i nestrpljivo iščekuje rezultate, ali se trudi da se to na njoj ne vidi jer želi pozitivno da deluje na Dragana”, kaže ovaj izvor, koji dodaje i da će čuveni dramski umetnik odmah po izlasku sa VMA nastaviti sa poslovnim angažmanima, a jedan od njih je i snimanje emisije “Multimilioner”, čiji je voditelj: “On će početi da radi čim se oporavi. Nekoliko emisija je snimljeno, pa kada bude izašao iz bolnice, nastaviće da snima još. On je jako vredan čovek i uživa u svom poslu”, zaključuje naš sagovornik.
Međutim, glumac je u razgovoru za Mondo rekao ga se nalazi kod kuće, a ne u bolnici, da je “živ i zdrav” i da tri godine nije bio na VMA, kao što je to danas objavila domaća štampa. “Nijedna jedina reč nije tačna, ne znam iz kog razloga je to uopšte objavljeno. Ništa mi ne fali”, rekao je Dragan Nikolić.

izvor: Mondo, Alo!