Da ekonomska kriza pogađa i estradne zvezde, poslednji je primer Dara Bubamara. Naime, jedna od naših najpopularnijih pevačica, koja na svojim nastupima, prvenstveno u inostranstvu, odlično zarađuje odlučila je da “prištedi koji dinar”. Naime, na gostovanju u Prijedoru koje je bilo u subotu, ona je nosila istu haljinu i cipele kao na prošlonedeljnom nastupu u Beogradu. Priznajemo da ovako nešto od Dare, koja se uvek pohvali skupim krpicama i novim automobilima, nismo očekivali!
Ipak, možda pevačica koja je nedavno kupila četvorosoban stan na Dedinju samo štedi za novu nekretninu, jer je odlučila “da ulaže u sigurniju budućnost”, kako je tada rekla: “Imam dete i želim da ga materijalno obezbedim. Vreme je takvo da mnogi poslovi propadaju, a imati nekretnine je sasvim druga stvar!” 

Po svemu sudeći Dara se odlučila na drastične mere štednje pa je prvo smanjila budžet za svoju scensku garderobu, jer i “krpice” propadaju, a sigurno je pomislila i na to da gosti u Prijedoru ne znaju u kojoj je haljini nastupila pred Beograđanima. 

Autor: Svet