seka aleksic veljko Hello

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić danas su postali roditelji, piše Kurir.

Naime, pevačica je trebalo da se porodi sredinom oktobra u Beču, ali je naslednik Jakov iznenadio roditelje.

Pevačica se porodila danas, u Beogradu u jednoj privatnoj klinici prirodnim putem. Jakov je težak 3,200 kg i dugačak je 48 centimetara, a dobio je ocenu 10.

Seka i beba se osećaju odlično!

Kao da je predosećala, Seka je juče na Instagramu objavila fotografiju kreveca odelca za bebu. Iako se mama neće oglasiti na društvenim mrežama još neko vreme, fanovi su uveliko počeli sa čestitkama.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Možemo reći da je pevačica odlično tempirala kada će napravti baby shower.

Ponosni tata Veljko nije krio radost zbog rođenja sina prvenca.

Hvala puno na čestitkama. Mama je dobro, ona i beba se osećaju odlično. Porođaj je podnela sasvim lepo. Beba je teška 3,200 grama a dugačka 48 cetimetara i ocenjena je sa desetkom. Pozdrav od ponosnog tate”, poručio je Piljikić.

Seki je među prvima čestitala i najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

“Mojoj dragoj koleginici Seki i njenom suprugu Veljku, srećno rođenje sina“, napisala je Ceca uz fotografiju bračnog para sa kolicima za bebu.

Ova Cecina objava je za 45 minuta prikupila više od 3.000 lajkova, a njeni fanovi iskoristili su priliku da u komentarima čestitaju pevačici na prinovi.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on

Dara Bubamara, koja često ističe da joj je Seka jedna od najboljih prijateljica, čestitala je Aleksićevoj rođenje sina ovom fotografijom

sd

Takođe, Slađa Vujičić, nekadašnja pevačica “Alegro benda” među prvima je čestitala dugogodišnjoj prijateljici rođenje sina.

#baby #boy? #sekaaleksic #babyshower #party #love❤️ #friends #partytime #magazinstory #happy

A photo posted by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

svet.rsinstagram/facebook