Na najpopularijoj Fejsbuk stranici folk pevačice Svetlane Ražnatović koja broji preko 412.000 fanova, pojavilo se pisano saopštenje, koje prenosimo u integralnoj verziji, a u kom između ostalog stoji da se otkazuje skup ispred pevačicinog doma, na dan kada će i zvanično biti slobodna. U tekstu piše sledeće: “Dragi fanovi, sve je bliži 22.02, dan kada više ništa neće biti isto. Verujemo da od tada kreće bolje i lepše sutra u životu žene uz čije pesme pamtimo mnoge trenutke naših života. Želeli smo da tog dana budemo uz nju. Želja postoji, ali prevelika želja i preveliki broj ljudi bi ovaj skup podrške mogao da pretvori u nešto sasvim drugo – nešto što nismo mi i što nije naša namera. Tako da, kao jedan od organizatora skupa podrške slobodi Svetlani Ceci Ražnatović, saopštavam da ćemo taj susret otkazati. Nasa Ceca razume i podržava našu odluku i sama je zahvalna na došadanjoj podrsci, a verujemo da će prilika za druženje sa njom tek biti. Hvala vam na razumevanju, ljubav živi”, navodi se u saopštenju.
Popularnoj pevačici 22. februara ističe kazna kućnog pritvora a da će prilike za druženje biti, pokazala je i sama Ceca. Naime, ona je na svom Tviter nalogu objavila datume koncerata koje će odžati.
Ceca je obradovala fanove širom Evrope, ali i one u Crnoj Gori. U medijima su se pojavljivale informacije o koncertu u srpskoj prestonici, ali ih Ceca još nije potvrdila.

Izvor: Fejsbuk, Telegraf