Ceca Ražnatović, već smo vas izvestili – održala je dva više nego uspešna nastupa u najčuvenijoj diskoteci na ovim prostorima, budvanskom “Top hilu”, napunivši do poslednjeg mesta ovaj lokal obe večeri.
Povodom toga, ona je za “Novosti” izjavila: “Nikad nisam posumnjala u svoj odnos sa publikom, jer među nama postoji višegodišnje međusobno poštovanje. Ali, atmosfera i broj posetilaca tokom nastupa u ‘Top hilu’ proteklog vikenda, su me ostavili bez teksta. Nosim iz Budve prelepe utiske i zaista sam uživala. Hvala svima koji su doprineli da održim koncerte za pamćenje”.
Menadžer najveće diskoteke na Balkanu Rajko Loncović za naš list kaže da je bilo planirano da Ceca nastupi u nedelju, ali je interesovanje publike bilo iznad očekivanja.
“Stoga je usledila ‘repriza’ u ponedeljak i ovo je prvi put da se narodna muzika ‘vrti’ na podijumima velike diskoteke, koja neguje takozvanu urbanu muziku.”
Ceca je očigledno bila izazov i, dodaje Loncović, publika je izvanredno reagovala “iako je ulaznica stajala 25 evra, tražilo se mesto više”.
“Pokazalo se da je gostovanje velike zvezde iz Srbije bilo pun pogodak. Iako je gužva bila neviđena nije bilo incidenata, sve je proteklo u najboljem redu.”

izvor: Novosti