U premijernoj emisiji ovogodišnjeg “Ami G šou” koji startuje u petak, gosti popularnog voditelja biće olimpijci (Ivana Maksimović, Milica Mandić) i paraolimpijci (Draženko Mitrović, Tanja Dragić, Borislava Perić Ranković) koji su ostvarili najbolje rezultate na nedavno završenom najvećem svetskom sportskom događaju. Pored njih, u studiju će se naći i ultimat-fajt borci Dušan Panajotović i Bob Sap koji će samo dan kasnije ukrstiti pesnice u “Hali sportova” u Beogradu.

Kako saznajemo, između pomenute dvojice je u toku snimanja došlo do verbalnog, pa potom i do fizičkog incidenta, a najveću štetu je pretrpela scenografiju koju je Amidžič specijalno pripremio za novu sezonu. Pored gostiju u studiju, posebnu ekskluzivu za gledaoce predstavlja i intervju, koji je Ognjen uradio ovih dana sa Cecom Ražnatović, u njenoj kući, na Kipru.

Poput Ognjena i Oskar u novu sezonu ulazi u nešto novijem izdanju. Naime, on će imati zadatak da pretura po đubrištu poznatih, a kako smo čuli njegova otrkića će biti “epohalna” za javnost u Srbiji.
Pored toga, Ognjen će imati i rubriku komentatori nedelje u kojoj će učestvovati neki od najpopularnijih tviteraša… Ipak, njihova imena će biti poznata tek na zvaničnom početku sezone, kroz nekoliko nedelja.