Bora Drljača juče je u Beogradu podržao homoseksualce! Pevač se, doduše, slučajno zatekao u Knez Mihailovoj ulici, u kojoj je održana mini parada ponosa, ali je zato, kada je saznao šta se dešava, prošetao sa njima čuvenom beogradskom ulicom.
“Bio sam sa njima. Što da ne?! Išao sam u šetnju posle duže vremena i video neku gužvu i dosta policajaca. Onda su mi rekli da se održava gej parada. Baš je bilo lepo! Šetnju sam nastavio sa njima”, otkriva za Kurir raspoloženi Bora Drljača.
Pevač dodaje da na pripadnike LGBT gleda kao na sasvim normalne osobe i da nema nikakvih predrasuda prema njima.
“Znate šta, kada pogledate te ljude, za malo koga od njih biste rekli da je gej. Uopšte ne izgledaju tako! I ja sam, dok sam bio mlađi i trenirao fudbal, išao po tim kafanama i sedeo sa njima. I da vam kažem, nabacivali su mi se! Pričali su mi: ‘Uuu, al’ ste vi zgodni, kakve noge imate’! Oni su vrlo fini ljudi, intelektualci”, naglašava Drljača.
Bora se osvrnuo i na to da homoseksualci dobro prolaze u svetu, kao i oni koji se sa njima druže.
“Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire – venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki”, zaključuje Bora.

izvor: Kurir