Nada Blondi Đukić, starleta koja se juče oglasila, izazvala je pravi cunami kada je izjavila da joj je jedan srpski reprezentativac nudio 50.000 evra da bude njegova devojka godinu dana!
Mnogi strahuju da ih Blondi ne razotkrije, jer nije izvesni reprezentativac jedini koji joj se udvarao i želeo da bude sa njom (u tajnosti). Ako je on bio usamljen, pa je želeo društvo atraktivne plavuše, to je donekle i razumljivo (ne i da joj plati, naravno), ali šta će uraditi oni za koje Blondi tvrdi da imaju devojke i supruge, sa sve sitnom decom, a uporedo su je muvali? Čije li će to ime Blondi da otkrije narednih dana, kako se očekuje, i ispali pravu bombu?!
Upravo je to razlog zbog kojeg je ova plavuša juče, kako saznajemo, imala veliki broj telefonskih poziva, a većina pitanja se svodila na molbe tipa: “Zašto si to uradila, nemoj, molim te, upropastićeš mi život!” i slično.
Ono što je takođe juče bilo interesantno je to da su se fudbaleri Partizana šalili za doručkom sa onima koje je Blondi pomenula u intervjuu za portal “sport26” – Nemanjom Tomićem (za koga je rekla da joj je bio dečko), zatim Stefanom Babovićem (“jako korektan momak”), Babićem, Ivanovim, Smiljanićem (“ušli u igru”), a kao pobednik od svih njih izašao je golman Vladimir Stojković! Dočekao je i Stojke da ga ne povezuju sa atraktivnim devojkama, što je nekako po definiciji uvek važilo za njega. Blondi ga je i nahvalila, rekavši da je miljenik žena, ali i da sa njim nije bila.
Blondi je bila tema i kod zvezdaša, koji su je komentarisali u autobusu na putu do Zlatibora, ali ne tako glasno, da ih Robi ne bi čuo, jer je ljut zbog slabih igara na pripremama. Podsetimo, Blondi je iskritikovala fudbalere Zvezde da su klošari i da nemaju para, jer im kasne plate…
Starleta je uzburkala more u ovim mirnim danima, u pauzi između sezona u sportskim takmičenjima u Srbiji. Imenovanje fudbalera koji kupuju ljubav glavna je tema srpskog fudbala. Međutim, iz cele priče izostavila je Vladimira Stojkovića, sa kojim, tvrdi, nije bila.
Tim povodom pozvali smo uspešnu manekenku i Vladimirovu suprugu Bojanu Stojković.
“Ma neću da komentarišem kojekakve gluposti raznih starleta. Znala sam da Stojke nije na njenom spisku, nije on takav”, kao iz topa će Bojana, koja nam je indirektno potvrdila da ima slučajeva da fudbaleri iznajmljuju devojke: “Ne bi se o tome toliko pričalo i pisalo da nema takvih stvari. Meni je to jadno, ako toga stvarno ima”, u svom stilu će Bojana.

izvor: Alo!