Starleta Nada Blondi Đukić, 25-godišnja Baranka, ne prestaje da raspaljuje mušku maštu, ali i da, očigledno, raspiruje vatru u životima sportista pominjanjem njihovih imena, tvrdeći da je sa mnogima od njih bila u ljubavnoj vezi.
O Blondi se i juče tračarilo u sportskim krugovima, ali je ovog puta u centar priče stigao Vladimir Stojković, golman Partizana. Povod je bila fotografija do koje je došao portal “telegraf.rs”, a na kojoj su zagrljeni Stojke i Blondi ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.
“Alo!” je potražio komentar od glavnih junaka i od oboje dobio isti odgovor – “ovde nema afere, samo smo se slikali!”
“Nisam tinejdžer, imam ženu i dete, porodičan sam čovek i zbog toga želim da razjasnim ovu fotografiju… Devojka me je kulturno zamolila da se slikamo. Prihvatio sam jer sam sportista, javna ličnost i ne vidim šta je sporno. Ovim komentarom želim da stavim tačku na slične priče”, rekao je za naš list Stojković.
I sama Blondi nije želela da doliva ulje na vatru, već nam je potvrdila Stojketovo objašnjenje.
“Fotografija je nastala na žurki Nenada Jestrovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Oni često organizuju ta neka druženja, a ovo je bilo pre dve godine u ‘Vitražu’. Radi se o čisto drugarskoj fotografiji i ne sećam se ko je tada inicirao fotografisanje. Iznenađena sam kako je ova fotografija uopšte dospela u medije”, rekla je juče za “Alo!” Blondi.
O Stojkoviću je dodala i ovo: “On nije moj tip, ja volim piletinu. Neka gornja granica za godište muškarca kod mene je 1986! Znači, Stojke otpada.”
I ovom prilikom nam je ponovila da su njeni tipovi Neca Tomić i mlađani Dejan Babić, Stojketovi saigrači iz Partizana.
“Čula sam se juče s njima, njih dvojica su sjajni momci u svakom smislu. Oni su po mom ukusu, baš mi se sviđaju. Posebno mali Babić. Samo, volela bih da više igra u Partizanu”, kroz smeh će devojka koja je ovih dana pričala o nečemu što mnogi žele da sakriju od javnosti.
Blondi tvrdi da joj niko od pomenutih sportista nije zamerio što ih je razotkrila, a kaže da je drugarice podržavaju u svemu po čemu je postala poznata.
“Pošto me niko od rodbine iz Bara nije zvao, mogu da zaključim da do njih, hvala bogu, nisu ni stigli ovi tekstovi. A što se tiče prijatelja, svi su uz mene. Znaju da nisam ništa izmislila, a ko misli da sam samoreklamer – nek crkne od ljubomore!”
Ova Baranka je pomalo iznervirana stavom Bojane Stojković, supruge golmana Partizana, koja ne želi da “komentariše kojekakve gluposti raznih starleta”.
“Očigledno se uplašila da joj ne otmem Vladimira. Međutim, Bojana, ne brini! Nije on moj tip. Stojke ti i nije neki frajer”, zaključuje Blondi.
Blondi nije htela da nam otkrije ime i prezime reprezentativca koji joj je nudio 50.000 evra godišnje da mu bude devojka, ali jeste neke nove detalje vezane za taj slučaj.
“Pisalo se da mi je nudio 50.000 evra za godinu dana, ali je on hteo ‘ugovor’ na više godina. Reč je o bivšem fudbaleru Partizana koji je oženjen i ima dete, a skoro je otišao da igra u inostranstvo. Spreman je i dan-danas da mi daje 50.000 evra godišnje, ali i mnogo više, samo da ne budem s drugim fudbalerima i da njegova žena ne sazna za nas. Ne znam, možda ipak prihvatim ponudu jer bih volela da živim sa drugaricom u Majamiju. Mogao bi on to da mi finansira”, objašnjava Nada.

Ko je Blondi?
IME I PREZIME: Nada Đukić
NADIMAK: Blondi
DATUM ROĐENJA: 1. septembar 1986.
OBRAZOVANJE: Završila menadžment na “Megatrendu” ove godine

izvor: Alo!