Nikola Hadži Nikolić

Nikola Hadžinikolić 12. februar 1974. Beograd

Nikola je rođen u znaku Vodolije, s Mesecom u Škorpiji, što znači da je veoma originalan i iskren. Zbog Sunca u Vodoliji ljudi ga često pogrešno shvataju jer se ponaša i izražava na neuobičajen način. U suštini, on je jagnje u vučijoj koži, odnosno čovek koji priča kao grubijan a živi kao pravednik. Nikola veruje u neprolazne vrednosti kao što su istina, domovina i porodica, ali to ne pokazuje na tradicionalan način. Zvezde mu savetuju da ostane svoj i da se ne prilagođava trenutno prihvaćenim pravilima jer je on, sa svojim načinom mišljenja, zapravo vesnik novogo doba!
Konjunkcija Sunca i Jupitera u njegovoj natalnoj karti nedvosmisleno govori da je Nikola izuzetno dobar i pravičan čovek koji ne podnosi ljudsku glupost, kao ni dvolične, pohlepne i sebične materijaliste.
Tačno je da ne preza od fizičkog obračuna, ali samo u cilju odbrane časti i svojih principa. Položaj Marsa otkriva nam da Nikola nikada ne bi nasrnuo na slabije i nezaštićene, ali će u svakoj prilici štititi bespomoćne, ako zatreba i fizički.
Porodica mu je veoma bitna i spreman je da se menja i žrtvuje za mir i sreću svojih najbližih. U narednom periodu doživeće procvat u karijeri, a to što mediji i dalje bojkotuju njegovu muziku samo će mu doneti veću popularnost i omiljenost kod mladih.
Koliko god to starijoj generaciji čudno delovalo, zvezde kažu da Nikola baš takav kakav je treba da bude uzor mladim ljudima, jer pokazuje da je moguće biti urban i savremen, a verovati u trajne i neprolazne vrednosti. I pored toga što su aktuelne političke prilike protiv Nikole, zvezde su na njegovoj strani.