Aca Lukas

 

ŠKORPIJA
3. novembar 1968.
Beograd

 

Aca Lukas rođen je u znaku Škorpije, sa Mesecom u Ovnu, a Mars koji vlada njegovim Suncem i podznakom nalazi se u Devici i konjunkciji sa Plutonom i Jupiterom. S obzirom na to da se ova planetarna „gužva“ smestila na sam vrh 12. polja, sasvim je izvesno da Aca mnogo toga radi u tajnosti i da ga privlače opasne situacije. Jasni su i pokazatelji da među njegovim prijateljima ima onih koji vode život na ivici zakona, kao i onih koji podržavaju društvene norme. Škorpije, svesno ili nesvesno, biraju život pun izazova i opasnosti, ali su uglavnom same odgovorne za sve nedaće koje ih na tom putu snađu.
Aca mora da vodi računa sa kim se finansijski udružuje, jer položaj planeta govori o tome da može nepromišljeno da stupa u poslovno-ortačke odnose s osobama koje jedno misle a drugo rade. Iako druželjubiv, on je na prvom mestu individualac i čovek koji teško pristaje na tuđe ideje i mišljenje, zbog čega je najbolje da samostalno realizuje svoje projekte.
I pored toga što je boem, voli društvo i kafanu, Aca je na sebi svojstven i neuobičajen način privržen porodici. On je odgovoran otac, a zvezde nas uveravaju da će biti izuzetno brižan i prema svom četvrtom detetu. U narednom periodu očekuje ga sreća u porodičnom domu, ali i uspeh na poslovnom planu. Zvezde govore da će mu ove jeseni prijati da vreme provodi u krugu porodice, ali će profesionalno odraditi sve zakazane nastupe.