"Ne pogađaju me priče da glumci voditeljima uzimaju hleb, jer je multimedijalnost način na koji moderan svet funkcioniše već više od decenije", kaže Andrija Milošević, glumac i voditelj "Prvog glasa Srbije". "Toliko ljudi po svetu peva, glumi, vodi razne šou-programe, piše i slika u isto vreme. Zamislite kada bi se sve branše bunile i to argumentovale tako što bi tvrdile da svaki čovek može da radi samo jedan posao."
Ko ti je favorit u "Prvom glasu Srbije"? "Nemam svog favorita. Finalisti su odlični i razlikuju se u nijansama."
Koliko se razlikuje "Prvi glas Srbije" od "Zvezda Granda"? "Razlikuju se po konceptu. ‘Grand’ je baziran u velikoj meri na narodnoj muzici, dok u ‘Prvom glasu’ ima više muzičkih pravaca, koji dodatno otežavaju takmičenje."
Posle uloge u "M(j)ešovitom braku" u javnosti si obeležen kao veliki ženskaroš. Jesi li zaista takav? "U pravu si. Mnogo je bilo priča s temom mog promiskuiteta. Ranije sam se mnogo nervirao, a sad sam se navikao na to."
Osim Ane Šajn, nijednu devojku nisi predstavio u javnosti. Zbog čega kriješ partnerke? "Ne volim da pričam o prošlosti. Ne kajem se zbog svoje istorije, ali ona još nije završena i ispisana, tek dolaze glavni događaji i prekretnice."
Pričalo se i da si bio s Mirkom Vasiljević? "Pričalo se svašta, naravno, neargumentovano. Mi smo dobri drugari i kolege. Veoma sam srećan zbog nje, jer je zaista sjajna osoba i zaslužuje svaku sreću. Čestitao sam joj rođenje sina!"
Da li je to što ste Milan Kalinić i ti angažovani na Prvoj razlog što se serija "Pevaj, brate" emituje na toj televiziji, a ne na Pinku, kao što je najavljivano? "’Pevaj, brate’ se prikazuje na Prvoj isključivo zato što je njihova produkcija imala izuzetno pozitivno mišljenje o tom projektu i želeli su ga za sebe. Imali su konkretne planove za nas i napravili smo dogovor."

Izvor: Kurir