Danas u 15.30 na TV Pink možete da pogledate ekskluzivni intervju sa Anđelinom Džoli koja će po prvi put za jedan elektronski medij iz Srbije govoriti o spornom filmu “U zemlji krvi i meda”, ali i o navodnoj diskriminaciji Srba u Republici Srpskoj.
Intervju će biti prikazan u celosti, a Anđelina je odgovarala i na konkretna pitanja zašto ne dolazi uBeograd, da li misli da je trebala da prikaže veću patnju i žrtve na srpskoj strani, šta kaže o tome što se film neće prikazivati u Republici Srpskoj, komentari da je film antisrpski…
U specijalnoj emisiji govore i Rade Šerbedžija, Zana Marjanović, Goran Kostić, Vanesa Đogo, kako o filmu, tako i na pitanja koja zanimaju našu javnost.
“Anđelina je tokom oba intervjua bila izuzetno prijatna. Rekla mi je da joj je  drago što ima priliku da se lično obrati našoj javnosti i da objasni šta je istina, a šta ne od onoga što se čulo i pisalo o njoj lično, a da je narod taj koji treba da potom formira svoj stav”, kaže autorka emisije Biljana Obradović.
“Trudila sam se da budem profesionalna, ali da dobijem i odgovore na škakljiva pitanja, rizikujući da možda, poput drugih holivudskih zvezda u takvim situacijama, prekine intervju zbog nezgonih pitanja”, zaključuje Biljana.