“Modelsica” Anastasija Buđić priprema se za put na Filipine, gde će predstavljati Srbiju na izboru za „Plejboj devojku godine”. Stejsi u intervjuu za Press otkriva da priželjkuje susret sa osnivačem “Plejboja” Hjuom Hefnerom i da bi rado prihvatila poziv da s njim i ostalim svetskim “zečicama” živi u njegovoj luksuznoj vili.
“Ukoliko bi me pozvao, s oduševljenjem bih prihvatila Hefnerov poziv! Ne bih razmišljala ni tri minuta o ponudi da živim u ‘Plejboj vili’. Želim da budem prva liga i potpišem ugovor sa mnogo nula. Ovog meseca idem na Filipine, gde se bira ‘Plejboj devojka godine’ na svetskom nivou. Meni je to veća čast nego da sam pobedila na domaćem izboru.”
Jesi li i dalje razočarana zbog pobede Soraje Vučelić? “Zbog njene pobede nisam nijednog momenta bila razočarana, već mi je bilo krivo što ja nisam pobedila. Sve smo htele pobedu, a mene su čak i moje konkurentkinje smatrale za najbolju. Na kraju jeste najbitniji stav gledalaca, ali ja i dalje dobijam pohvale i često mi kažu da izbor nije bio realan.”
Posle tog izbora Soraja je izjavila da ti ne ideš na svetsko takmičenje, već ona. “Očigledno joj smetam kad stalno priča o meni. Ne zanima me gde ide Sara. U ‘Plejboju’ imam karijeru o kojoj ona može samo da mašta. Ona je kao neki instant proizvod doživela bum i sebi daje više prava nego što zaslužuje. Mnogo sam joj pomogla da se nametne medijima, a ona mi vraća na najgori način.”
Zašto smatraš da si najbolja? “Prva sam Srpkinja na naslovnoj strani francuskog ‘Plejboja’ koji se prodao u milionskom tiražu. Predstavljala sam Srbiju na internacionalnom skupu ‘Plejmejts’ u Bejrutu. Londonska produkcija je došla u Srbiju da bi snimila dokumentarac o meni, koji se emitovao na londonskoj i američkoj televiziji Plejboj. A kod nas je moja naslovnica doživela neverovatan uspeh. Ako uporedimo moj posao i fudbal, ja već igram u Juventusu, dok su druge takmičarke u klubovima druge srpske lige.”
Devojke pričaju o basnoslovnim honorarima za slikanje za “Plejboj”. Na šta si potrošila svoj honorar? “Od honorara sam kupila kožnu garnituru za dnevnu sobu, mami i sestri skupocen nakit, a tati sat. Svoj rad i trud sam naplatila. Ljubav koju gajim prema ‘Plejboju’ ne može se izmeriti, a sa druge strane, od nečeg se mora živeti i zato sam se slikala za novčanu nadoknadu.”

izvor: Press