Pevačica i voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Ana Sević leto provodi na Crnogorskom primorju. Lepu Užičanku sreli smo u Bečićima, gde je skuterom izvodila akrobacije i mamila poglede muškaraca svojim novim, bujnim grudima. U intervjuu za Press Ana je otkrila da nema dečka, kakvi muškarci joj se dopadaju i kako provodi leto na moru.
“U Crnoj Gori sam spojila lepo i korisno – noću radim, a danju uživam. Hedonizam jača organizam, to je moja krilatica. Obožavam vodene i ekstremne sportove, volim sve da probam i nemam strah. U Egiptu sam ronila, a sada planiram da se oprobam i u paraglajdingu.”
Muškarci kažu da su ti grudi veće. Jesi li ugradila silikone?
“Jesam, jer sam smatrala da će mi tako lepše stajati haljine sa dekolteom. Najbitnije je da nisam preterala, pa mi grudi izgledaju prirodno.”
Jesi li našla dečka?
“I ptice ne grani znaju da Ana nema dečka. Čekala sam proleće da mi ga donese, ali evo i leto prolazi, a ja sam još sama. Mislim da se svi brinu više od mene.”
Kako te muvaju momci?
“Drugačije su mi prilazili dok nisam bila poznata. Sada počnu da pevaju najavu emisije koju sam vodila: ‘Zvezde Granda, nove nade’, mada uvek im je bilo teško da mi priđu. Malo se uplaše, ne znam zašto jer čini mi se da ne odajem utisak strašne žene.”
Kakav je tvoj stav o letnjim avanturama?
“Svako treba da radi ono što želi. Kada bi se pojavio neki savršen za tu priliku, verovatno bih uradila to.”
Ko su najseksepilniji muškarci na javnoj sceni?
“Zbog Gvardiole sam počela da gledam fudbal! Ali i u Srbiji ima dosta dobrih frajera, Vanja Udovičić je veoma lep, kao i Miloš Biković. On je srpski Džejms Din, veoma je zanimljiv, i fizički i psihički.”
Kako održavaš liniju?
“Jedna sam od onih koje godinama od ponedeljka počinju da vežbaju. Jedino se trošim na nastupima, lenja sam za teretanu.”
Kakvi su ti poslovni planovi?
“Do kraja meseca sam na turneji na moru, još promovišem pesmu ‘Ko naučen’, a od septembra bi bilo lepo da ‘iskoči’ neki dobar singl. Ništa ne planiram, život me uvek iznenadi.”
Hoćeš li ponovo voditi “Zvezde Granda”?
“To je iznenađenje. Volim ‘Grand’ jer je pun novih ideja.”

izvor: Press