Novih 12 epizoda serije “Pevaj, brate” od petka se konačno prikazuju na TV Prva od 23 sata. Glavni protagonisti jedva čekaju da pogledaju kako je ispala priča. Marijan, Fajta i U-Džejl najzad se vraćaju na “binu”. Na radost i glumaca i gledalaca, koji su se već zabrinuli za sudbinu drugog dela serije “Pevaj, brate”, došlo je vreme za prikazivanje novih 12 epizoda. Termin za emitovanje (na TV Prva) je konačno poznat – petak (od 29. marta), od 23.00, odmah posle emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.
Snimanje druge sezone je završeno krajem leta, a kako je emitovanje trebalo da se dogodi na jesen, svi su već digli ruke od serije.
“Nije bilo nikakvih problema na snimanju, pa smo se nadali da ćemo pričom što pre obradovati gledaoce. Međutim, sudbina serije je u jednom trenutku postala neizvesna”, kaže scenarista Staša Koprivica.
Glavni protagonisti – Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić su odahnuli kada su saznali da prikazivanje neće biti ponovo prolongirano. I jedva čekaju da i sami pogledaju kako je ispala priča, koju su radili sa velikim zadovoljstvom. Andrija kaže da su se na snimanju sjajno zabavljali i da je nastavak urađen sa više iskustva, uz mnogo obrta, dinamičniji tempo i više (dobre) muzike.
Uz trojicu glavnih glumaca, kao i Tijanu Čurović i Maju Šarenac, u drugom delu igraju i Milorad Mandić Manda, Duda Stojanović, Dragan Vujić Vujke, Anja Mandić, Bojana Ordinačev… Gosti u seriji su Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare, Aleksandra Radović i Davor Jovanović.

Izvor: Novosti