Teniser Viktor Troicki, iako trenutno ima pune ruke posla u Sidneju gde učestvuje na turniru, svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Aleksandrom.

On ne želi da propusti nijedan trenutak njene trudnoće i svega što nosi drugo stanje, zbog toga se ne odvaja od nje van terena. Dok je tokom meča potpuno posvećen tituli i osvajanju poena, ostatak dana se trudi da ugodi svojoj dragoj, koja je u četvrtom mesecu trudnoće.

“Njih dvoje su zajedno sve vreme. Iako možda nekim drugim sportistima odvlači fokus prisustvo porodice ili supruge, kod Viktora je to potpuno drugačije. Aleksandra na njega sjajno utiče, i njena podrška mu je dragocena, što se može i videti po rezultatima koje je napravio u Australiji do sad. Sestra Viktorovog kuma Nikole Vujadinovića živi u Sidneju, i kad god mogu i imaju vremena Viktor i Aleksandra vreme provode sa njima. Nikolinina sestričina ide sa njima na sve mečeve i Aleksandra ju je mnogo zavolela”, kaže za Alo izvor blizak Troickom.

Aleksandra je juče i objavila fotografiju na kojoj je zagrljena sa Viktorom i sestričinom njihovog kuma, ali ono što je svima privuklo pažnju je njen stomak.

Ovo je prvi put da je buduća mama pokazala trudnički stomak, koji je počeo da se nazire, iako joj je termin za porođaj tek u junu mesecu.

svet.rsguliver/gettyimages/instagram/printscreen