Poslednja epizoda serije Selo gori, a baba se češlja rastužila je mnoge ljubitelje ove sage jer se više neće družiti sa likovima iz Petlovca.

Reditelj Radoš Bajić ostavio je publiku u nedoumici šta se na kraju dogodilo sa brakom Ivane i Radoslava, čije likove tumače Nedeljko Bajić i Marija Petronijević.

Ipak, on kaže da nastavka neće biti.

“Ovo je dostojanstveni završetak ove serije. I ovo je apsolutni rastanak. Znači, Selo gori i Radašin, kao i svi junaci, odlaze u istoriju, u mit i legendu”, poručuje Radoš.

Iako im je drago što su milioni gledalaca zavoleli njihovu seriju, svi članovi ekipe žale što kraj nije dočekao čuveni Milašin, koga je igrao pokojni Milorad Mandić Manda.

“Ja sam vrlo zadovoljan, srećan i ponosan na to što smo uradili i mislim da je to nešto što svakako ulazi u istoriju. Dobili smo rejting poslednje epizode koji je apsolutno nezabeležen u poslednjih nekoliko godina, možda i decenija, što je nezapamćeno kad je reč o televizijskom programu uopšte. Mislim da nas je gledalo oko tri miliona ljudi. Eto, to je kraj jedne ere, jedne epohe, osećanje radosti, sreće i tuge i žalosti u isto vreme. Zbog svih ljudi koji su otišli i zbog toga što je kraj”, rekao je Nedeljko.

Marija Petronijević kaže da su se, osim što su se glumački našli, glumci koji su snimali ovu seriju i sprijateljili.

“Svakako, žao mi je jer se serija završila, ali je ovo savršen projekat i jedini koji ima 101 epizodu. Mi deset godina snimamo ovu seriju i zaista smo funkcionisali kao velika porodica. Tu je bilo i lepih i ružnih trenutaka, ali smo nekako svi zajedno rešavali stvari i prolazili kroz to zajedno. I kroz lepe i kroz loše stvari bili smo kao jedno”, kaže Marija, koja je tumačila lik Ivane.

instagram