Nina Lečić uopšte ne tuguje za bivšim mužem Branislavom Lečićem sa kojim se sporazumno razišla! Ona je nedavno uživala na humanitarnoj modnoj reviji u hotelu Metropol, a mesto pored nje tom prilikom zauzeo je zgodni fudbaler Crvene zvezde Zoran Rendulić.

Daleko od toga da želimo da insinuiramo da su njih dvoje u tajnoj vezi pošto je sportista oženjen, ali naše fotografije govore da im je bilo baš lepo! Samo su se smeškali i uživali dok su sedeli jedno pored drugog… Inače, Zoran važi za velikog zavodnika i mediji su ga već dovodili u vezu sa Sorajom Vučelić zbog koje je navodno bio i pred razvodom, ali do toga ipak nije došlo!

Čak se spekulisalo i kako ga je supruga uhvatila na delu sa seksi Sorajom, ali to niko od njih nije priznao javno. Kako je izgladio odnos sa ženom ne znamo, ali da smo mi na njenom mestu, nimalo nam se ne bi dopao način na koji gleda u taze raspuštenicu Ninu! Kako bismo proverili iz prve ruke šta se dešava među njima, pozvali smo voditeljku…

ŠTA NINA KAŽE O ODNOSU SA FUDBALEROM SAZNAJTE U NOVOM STARU, A KAKVE VAS JOŠ ŠOKANTNE INFORMACIJE ČEKAJU POGLEDAJTE OVDE!

starstar