Srpski teniser Novak Đoković snimio je nekoliko kratkih reklama za brend “Jacob’s creek” u kojima objašnjava šta ga čini osobom koja je danas, ali i ko je najviše dobrineo tome.

Naravno, prva na spisku našla se njegova supruga Jelena, pa je teniser govorio i o njihovom prvom susretu i koliko mu ona mnogo znači.

“Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka”, otkriva Novak.

Osim supruge, Novak je spomenuo i svog brata Marka i njegovu ulogu u teniserovom životu.

Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu, uvek ćemo biti nerazdvojni”, rekao je Novak objašnjavajući da je Marko i deo njegovog tima.

Zanimljivo je i da je na isti spisak stavio svoje protivnike, ističući da je za njegov uspeh zaslužna i njegova jaka konkurencija spomenuvši Mareja, Federera i Nadala.

Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu”, rekao je Nole.

svet.rsprintscreen