verica_rakocevic_foto-Mirko_tabasevic

Verica Rakočević,  jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorki, ovih dana se, kako tvrdi, našla na meti plagijatora, te je morala da reaguje na društvenim mrežama i upozori sve kupce da to nisu komadi odeće koje je ona kreirala.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk postavila status u kom optužuje izvesnu Valeriju Lukić Novosel da se lažno predstavlja kao njen menadžer i da kopira njene kreacije.

Molim vas ako bilo ko od mojih prijatelja i ostalih sa društvene mreže Fejsbuk, naiđe na profil Valerije Lukić Novosel, koja se lažno predstavlja kao moj menadžer, falsifikuje moje etikete i ko zna kakve krpetine prodaje sa mojim brendom, neka me odmah obavesti. Ovo je prevara i opasna manipulacija. Naravno da pod hitno angažujem advokata. Inače dotična je ćerka moje bivše šefice proizvodnje, Jelene Lukić, i radila je kao prodavačica nekoliko meseci u mom butiku”, uputila je apel Verica.

v

Njeni pratioci su joj, kako prenosi pink.rs, pružili podršku, a i Valerija, koja je optužena da je prevarant, se oglasila na ovoj društvenoj mreži.

Idemo javno… Dotične persone su kontaktirale moju bivšu šeficu Vericu Rakočević i lažno me optužile da se ja predstavljam kao njen menadžer. To nikako ne mogu biti. Jesam radila za nju, jesam vodila poslovni objekat, ali se nikada nisam tako predstaviljala. Uzgred, bila sam manekenka Mirjane Marić, a ne Veričin. Elem, pošto su drkso kontaktirale moju bivšu šeficu, svako ko sumnja u bilo šta može pitati lično mene. A od Verice očekujem javno izvinjenje… Ostali idu na sud”, napisala je dotična Valerija, ali tu nije bio kraj.

v1

Nakon što od kreatorke nije dobila javno izvinjenje, Valerija je postavila još jedan status.

Pošto me isprozivaše, red je i da uzvratim na pravdi Boga… Kod Verice i posle prestanka rada kod Verice… U svom butiku. Pa sad crknite od muke. Obraz je obraz, on se ne kupuje, ne prodaje, sa njim se rađaš”, napisala je Valerija i najavila tužbu potiv Verice, posebno zbog pominjanja njene majke.

v2

Da li će ovaj sukob zaista dobiti epilog na sudu, ostaje da vidimo.

svet.rshello