stipe_kostanic_instagram

Hrvatski glumac Stipe Kostanić poznat je kao neko ko nema problem da se obnaži.

Navikli smo da ga gledamo u predstavi “Grobnica za Borisa Davidovića” gde ima glavnu ulogu, kako potpuno nag paradira scenom, međutim ovoga puta, zgodni Stipe napravio je fotografiju samo za njegove prijatelje na društvenim mrežama.

Da li je želeo da istakne svoje savršeno telo ili je “poruka” prijateljima neke druge prirode? To samo on zna.

Inače Stipe potiče iz sportske porodice, pa je kao mali bio primoran da se bavi sportom. Trenirao je vaterpolo i nastupao za juniorsku reprezentaciju Hrvatske. Međutim, ljubav prema glumi je pobedila. Zbog toga je pokušao da upiše Akademiju u Zagrebu, ali bezuspešno. Sreću je pronašao u Beogradu kada je primljen na BK akademiji u klasi Ivana Bekjareva.

Srpska publika ga zna po ulogama u serijama “Miris kiše na Balkanu” i “Zvezdara”. Kako kaže obožava Beograd, jer tu ima rodbinu, prijatelje i tu je proveo studentske dane. Smatra ga kao svojim gradom. Mediji i mnoge dame ga opisuju epitetima poput “turbozgodan frajer” i “nadareni lepotan”. Zato se redovno nalazi na listama najseksipilnijih i najlepših glumaca. Veliki pažnju je skrenuo ulogom u predstavi “Grobnica za Borisa Davidovića”, u kojoj ima pravi seks na sceni!

Instagram