jelena_jankovic02

Jelena Janković juče je oženila starijeg brata, Marka Jankovića, a kako i dolikuje, sestra je bila najveselija.

Kada su se mikrofona latili specijalni gosti Pavle Dejanić, Ana Bekuta i Marija Šerifović Jelena, njena majka Snežana, brat Marko i njegova supruga Isidora oduševljeno su zaigrali i zapevali.

Našu teniserku najviše je pogodila Marijina pesma “Alkohola poplava”, pa nije odolela da stane rame uz rame sa popularnom pevačicom.

Veceras je bilo luuuudo @jjelicious ?❤️?

A video posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Međutim, kao i mnoga slavlja koja privlače veliku pažnju medija, ni ovo nije moglo da prođe bez prave drame.

Veselje je organizovano u jednom poznatom beogradskom restoranu, ispred kojeg su se okupili predstavnici medija očekujući dolazak srećne porodice Janković. Međutim, oni su, kako prenosi Kurir, došli namršteni!

“Neću da dajem intervjue, ne pada mi na pamet“, rekla je Jankovićeva, iako joj niko nije tražio intervju.

Jelena je skrivala lice, a u tome joj je pomagala i tetka. Ubrzo su na Kalemegdan stigli mladenci, brat Marko i manekenka Isidora Stančić, kao i Jelenini roditelji Snežana i Veselin. I oni su, baš kao i Jelena, kad su ugledali medije, odmah promenili raspoloženje, a majci je pripala uloga pregovarača s novinarima.

j_dktkqturbxy8xnjczmwq0mjuzmtvizdvkzdqzmjflntjjnmiwmtlhyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Ko je vas zvao? Mi nismo hteli da mediji dođu jer nećemo da od ovoga pravimo glamurozno venčanje. Imaćete vi priliku da slikate, ali ne danas. Molim vas da se sklonite jer moj sin neće izaći iz auta dok ne odete. On ne želi da ga fotografišete. Ako ne odete, mladenci neće izaći i upropastićete nam veselje. Da li to želite“, rekla nam je Snežana Janković, prenosi Kurir.

jankovic-instagram

svet.rshello/instagram/printscreen