Sonja Vuksanović juče je hitno primljena u bolnicu „Narodni front“, gde je operisana, piše Kurir.

Nakon što su joj urađene detaljnije analize, lekari su utvrdili da je reč o ginekološkom problemu, te su je uputili u „Narodni front“, gde je konstatovano da je hirurška intervencija neophodna.

– Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promenila. Ona je poslednjih dana osetila drastične promene, a u sredu se od rane zore baš osećala loše. Nije želela da rizikuje, nego se odmah obratila svom lekara, koji ju je uputio u „Narodni front“ – priča izvor iz bolnice.

On kaže da se Vuksanovićka u prvom trenutku uplašila, ali da ju je lekar smirio.
Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopšteno da ima problem koji mora odmah da se reši intervencijom. Usledio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspešno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posledice. Sonja, koja je sve hrabro podnela, ovih dana će biti puštena na kućno lečenje – kaže izvor.

Vuksanovićeva je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osetila zdravstvene tegove, zbog kojih se čim se vratila u Beograd obratila lekaru. Ona nije htela ništa da prepusti slučaju, a s obzirom na situaciju, dobro je da je odmah reagovala, pa je zdravstveni problem sa kojim se suočila istog trenutka rešen.

Kurir, SvetPRINTSCREEN