Vrnjačka Banja dobila je novi muzički festival „Vrnjačka muzička noć“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih izvođača i to u utorak  17.jula na glavnom šetalištu.
U organizaciju festivala uključila se i opština Vrnjačka Banja , a predsednici te opštine su rekli  da su se rado odazvali pozivu, posebno imajući u vidu da će se tako privući pažnja domaćih i stranih turista.
Upravo iz tog razloga, manifestaciju je podržala i Turistička organizacija Vrnjačka Banja.
Naglašeno  je i da opština uvek podržava dobre ideje koje mogu da poprave životni standard građana Vrnjačka banje i Srbije, a posetiocima poručila da posete festival, za koji je ulaz besplatan.
Na prvom festivalu “Vrnjačko muzičko leto” učestvuju preko dvadeset imena iz oblasti zabavne i narodne muzike kao što su: Dragana Mirković, Ljuba Aličić, Mira Škorić, Katarina Grujić, Boban Rajović, Šako Polumenta, Jelena Kostov, Katarina Živković, Tamara Milutinović, Bojan Marović, Jadranka Barjaktarević, Nemanja Nikolić i mnogi drugi…
Ove godine smo napravili ogroman pomak u organizaciji  festivala i ovo će svakako biti najveći muzički festival u Srbiji do sada, istakli su iz organizacije