filip i stanija u krevetu

Stanija Dobrojević i ne sluti šta je sve čeka po napuštanju Farme. Starleta je na početku rijalitija rekla da ima nekog napolju, a posle je to porekla. Tada se smuvala s Filipom i zaboravila da je napolju čeka dečko, koji izgleda planira da se obračuna s njom i s manekenom kad se završi šou.
Mnogi su se pitali ko je misteriozni dečko kojeg je Stanija prevarila s Filipom Panajotovićem. Reč je o Beograđaninu Milanu Nikoliću s kojim je starleta nekoliko meseci u vezi. Ona ga je toliko opčinila da je istetovirao njeno ime na ruci. Sada je spreman da ukloni tetovažu.
“Milan nije mogao ni da nasluti da će mu Stanija prirediti ovakav javni blam. Zbog toga je revoltiran i samo smišlja kako će joj se osvetiti. Drugovi su ga zezali kad je ona simulirala seks s Filipom, a on je rekao da će oboje videti svoje kad izađu s Farme”, kaže izvor blizak Nikoliću i dodaje da se Milan zbog Stanije preselio u Novi Sad.

Foto

“Preselio se da bi je stalno držao na oku. Nalazio joj je u telefonu golišave slike koje je slala drugim momcima i zbog toga su se svađali”, završava izvor.
Do Milana nije bilo moguće doći jer je posle saznanja da ga traže novinari ugasio profil na Fejsbuku, a na telefon se javlja samo najbližim prijateljima.
Lidija Panajotović, mama Filipa Panajotovića, zabrinuta je zbog činjenice da Stanija ima dečka, a započela je vezu s njenim sinom.
“Mislila sam da je lagala da ima dečka, ali su me danas uverili da taj momak stvarno postoji. Poznajem svoje dete i mislim da je i sam u poslednje vreme počeo da uviđa kakva je Stanija i da manipuliše kako njime tako i kamerama. Za razliku od nje, Filip je iskren i prema njoj se poneo zaštitnički, dok ona sve vreme glumi i pretvara se”, kaže Lidija za Kurir i dodaje: “Pitajte njenu mamu šta joj ćerka radi. Mislim da će Filipu sve biti jasno kad bude izašao”, završava zabrinuta majka.

Izvor: S media
Foto: TV Pink/Farma i Kurir