Pevačica Teodora Džehverović poslednjih godina postala je poznata javnosti, ali u zadnjih nekoliko meseci njena popularnost raste jer je jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”. Sada joj društvo pravi i njena majka Gordana.

Nekoliko godina unazad, situacija nije bila idealna pa je Gordana prihvatala razne poslove kako bi došla do dodatnog novca i pomogla svojoj porodici. Njih dve su zajedno u Ulcinju čistile hotele, tvrdi izvor za “Alo”. On dodaje da su i Teodora i njena majka prihvatale posao oberučke.

Ona je došla po preporuci prijateljice, a posle nekoliko dana je pitala da dovede ćerku kao ispomoć. Teodora je jedva imala 16 godina, ali je ona uz majku radila sve. Često bi se desilo da kada završe sobu, Goca traži da uradi nešto dodatno- ističe sagovornik.

Nije očekivao da će te dve dame videti u rijalitiju, ali priznaje da mu je drago jer su sebi našle neki lakši put do novca.

– Drago mi je da su uspele da se izvuku iz pakla u kojem su živele. One su bile na ivici siromaštva, a decu treba školovati i prehraniti. Sećam se kad je Goca za Teodoru pričala da će jednog dana biti velika zvezda- dodaje izvor blizak pevačici i njenoj majci.

Alo, SvetPRINTSCREEN