Luninoj mami Anabeli Atijas puno je srce zbog ćerkinog uspeha jer je danas otvorila svoj butik, pa je za Pink podelila utiske.

“Luni je vidim osmeh na licu, i to mi je najvažnije. Ostvarila sam pre svega sebi želju da je vidim takvu, nasmejanu i punu pozitivne energije. Stalno radimo na novim modelima, nešto je još u proizvodnji. Mi nismo dizajneri, nismo kreatori, mi samo po uzoru na neke svetske kreacije pokazujemo kako bi to trebalo da izgleda. Ja sam znala da ona neće krenuti mojim stopama, a kroz Instagram je pokazala da je zanima moda. Ja sam želela da je usrećim tokom njenog boravka u ”Zadruzi” i uspela sam u tome”, rekla je Anabela, a onda otkrila ono što je sve zanimalo – da li se nakon završetka rijalitija sastala sa Slobom.

“Ljudi još žive ”Zadrugu”. Za mene je završena, a za Lunu još nije. Ja sam pored nje tu i sve preživljavam sa njom. Potrudili smo se da se malo izolujemo iz gužve, prijalo joj je da bude tamo sa porodicom. Ja Slobu posle finala ”Zadruge” nisam uopšte videla. Tako da je to – to. Nemam nikakav kontakt sa njim, niti imam priliku da ga vidim”, rekla je Anabela.

U NOVOM BROJU SVETA POTRAŽITE EKSKLUZIVNI PAPARAZZO I PRIČU – KO JE SLOBINA NOVA DEVOJKA!

KUPITE SVET! EKSKLUZIVNO!!! OVO JE SLOBINA NOVA DEVOJKA! Uhvaćeni zajedno! PRETUČEN Stefan Živojinović! Luna i Gastoz se TAJNO SASTAJU!

SvetE-STOCK.US