Stefan Đurić Rasta napravio je nesvakidašnju promociju u kockarnici “Favorit” u tržnom centru Ušće. Reper je sa svojim prijateljima, kolegama, porodicom i medijima želeo da proslavi ogroman uspeh koji je postigao njegov novi album “Don Regaton”.

Međutim, sedam novih hitova nisu bili jedini razlog za slavlje. Stefan je želeo da napravi žurku zbog, kako je rekao, oslobađanja njegove produkcijske kuće “Balkaton gang”. Naime, njegov bivši saradnjik i prijatelj, opljačkao je Rastu za više od pola miliona evra. Reper je angažovao tim advokata, koji su mesecima rešavali ovaj slučaj, međutim za to vreme bili su blokirani svi računi Stefanove firme, jutjub kanal i internet platforme.

“Kada smo zakazali ovu promociju nisam ni sanjao da će baš na taj dan moj „Balkaton gang“ biti oslobođen. Moji fanovi, ali i svi drugi ljudi nisu mogli ni da zamisle pod kakvim smo pritiskom radili prethodnih meseci i sa kakvim smo se poteškoćama susretali, jer nam je bio blokiran račun. Međutim, naši advokati su odradili odličan posao, i sada smo ponovo slobodni”, rekao je Rasta.

On je na promociji predstavio i članove svoje produkcijske kuće: Elenu Kitić, Katarinu Didanović, Cviju, Cobija… sa kojima je presekao slavljeničku tortu.

Na pitanje da li želi da postane ozbiljan direktor kao Saša Popović i da mlati veliku lovu, Rasta je odgovorio:

“Želim da uvedem jedan drugačiji sistem poslovanja. Mi smo prva produkcijska kuća koja je zaokružila priču. Bavimo se zvukom, tekstovima, video produkcijom, internet distribucijom, promocijom. Već pravimo ozbiljnu lovu”, rekao je Đurić.

Najveću podršku na promociji Rasti je pružila njegova supruga Ana Nikolić koji se prvi put posle pet meseci pojavila na nekom događaju u Beogradu. Pevačica je tokom čitave večeri uživala u hitovima svog muža, a u nekoliko navrata je čak i zaigrala. Dok se Stefan trudio da ispoštuje sve zvanice, Ani su društvo pravili majka Miljana, brat Marko, snajka, kreatorka Milica Nikolić, ali i Rastini roditelji.

Đurić je na promociji najavio i spektakularni koncert u beogradskoj Štark Areni koji je zakazao za 15. februar.

“Karte će uskoro biti u prodaji. Među mojom publikom ima mnogo mladih ljudi, školaraca, koji ne mogu da dođu na moje nastupe u diskoteke i klubove. Svi oni će moći da dođu u Arenu. Potrudićemo se da cena karata bude prilagođena njihovom budžetu, jer želim da im se odužim za neverovatnu energiju koju mi svih ovih godina pružaju”, kazao je Đurić.

On je rekao da se ne plaši sabotaža kolega i tvrdi da se neće buniti ako neko nedelju dana pre njega i Balkaton ganga zakaže koncert:

“Ako neko zaista misli da može da nam stane na crtu, ja nemam ništa protiv. Samo nisam siguran koliko će im se to isplatiti”, poručio je u svom maniru reper.

Pored članova “Balkaton Ganga” na promociji je bila i Danijela Karić sa svojim momkom i koreografom Ane Nikolić, Ivanom Mileusnićem, kao i njena bivša snajka Tamara Nikolić.

SvetSvet