Željko Joksimović započeo evropsku turneju u Beču

DSC_0195,1 Kopie

Protekle subote u dvorani „Admiral Dome“ u Beču Željko Josksimović održao je sjajan koncert koji će se još dugo pamtiti. U organizaciji „New Vision Events“ održan je prvi koncert u nizu koncerata koji su predviđeni u sklopu Željkove nove evropske turneje. Koncert su otvorili grupa „Think Freud“ i violinistkinja Tanja Paucanović, a u ulozi specijalnog gosta nastupila je Jelena Tomašević.

DSC_0169,1 Kopie

Bečlije su sa nestrpljenjem dočekale Joksimovićev izlazak na binu i odmah zajedno sa njim počele da pevaju sve pesme koje su se našle na njegovom repertoaru te večeri. Atmosvera je bila sjajna, sa svih strana se čula horska pratnja publike pri izvođenju svake Željkove pesme, a telefoni su se usijali od snimanja i fotografisanja.

DSC_0244,1 Kopie

 

Željko je ponesen emocijama nakon koncerta objavio na svom fejsbuk profilu: „Posle koncerta u Beču kojim sam započeo novu evropsku turneju mogu samo da kažem da sam srećan čovek! Prepuna dvorana Admiral Dome, divna publika koja je sa mnom podelila ogromnu ljubav, podršku i energiju i najbolji tim saradnika sa kojima radim. Divno je što ste znali pesme sa novog albuma! Nastavljamo dalje“…

DSC_0228,2 Kopie

DSC_0147,2 Kopie

DSC_0123,1 Kosarkas Stjepan Stazic sa prijateljima Kopie

 

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Sveta Plus koji je na kioscima od četvrtka 08.10.2015.

01 Naslovna (2) SVET Plus 08.10.2015.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović

Leave A Reply