Svet Plus EKSKLUZIVNO: Rada Manojlović – ljubomoriše, piše i briše! (foto + video)

Juče je Rada Manojlović na svom instagram prifilu objavila upitnik u kome svoje pratioce pita za mišljenje da li da Haris Berković i ona snime kaver pesme “Neću više da se krijem” koju je njen dečko snimio sa mladom pevačicom Monikom Ivkić.

Možda to ne bi ni bilo čudno da pomenuta pesma nije objavljena samo pre dva dana, a kavere pesama drugih izvođača, pevači obično snimaju nakon dugog niza godina, a gotovo nikada za pesme koje samo što su objavljene.

Kako je Svet Plus 30. jula ekskluzivno objavio, upravo je Rada bila ta koja je pesmu i duet ponudila Moniki Ivkić pozvavši je lično na telefon i “nabacila” Harisa mladoj koleginici.

S obzirom da su reakcije na Instagramu za Radin upitnik bile takve da je bilo više negativnih nego pozitivnih, te da su komentari Radinih pratioca išli od toga da Rada ljubomoriše zbog toga što pesma za samo dva dana ima više od milion pregleda, preko toga da je ljubomorna na mlađu koleginicu, pa sve do toga da promoćudno radi na svom marketingu – Rada je nakon pet sati obrisala objavu.

 

 

 

Šta su Radini pratioci komentarisali možete pročitati u skrinšotovima koji su dostavljeni našoj redakciji, pa procenite sami o čemu je reč i podelite vaše mišljenje sa nama.

Tekst: Ekipa SVET Plus

Leave A Reply