SVET PLUS: Dragana Mirković i Aleksandar Dimi – Putovanje iz snova – krstarenje Mediteranom (foto)

Jedan od najluksuznijih vidova putovanja je krstarenje brodom a kad se uz to uzme još i ruta kojom brod plovi, kao i ekstravagancija i udobnost koju jedan takav luksuzan brod nudi – dobije se letovanje iz snova.

Na takvo jedno putovanje krenule su porodice Dragane Mirković i Aleksandra Dimija, a polazna tačka bila je Ðenova. Na luksuzni brod „MSC Divina“ u ovom italijanskom lučkom gradu ukrcale su se obe porodice, a brod kapaciteta od skoro 4.000 putnika, od toga 1.370 članova posade i dužine od 333 metara mogao je da zaplovi vodama Mediterana. Prva luka u koju je „Divina“ uplovila bio je Rim, usledili su Palermo na Siciliji, Kagliari na Sardiniji, Palma de Majorka na istoimenom balearskom ostrvu, zatim Valensija u Španiji i na kraju brod se vratio u početnu luku Ðenove.

Porodice Mirković–Bijelić i Dimmi, zajedno sa svojim prijateljima uživale su u svom luksuzu koji ovaj brod pruža, a svaki ulazak u luku iskoristili su za obilazak ovih atraktivnih gradova. Družini nije palo teško da po celi dan tumara na izletima, čak naprotiv, sjajno su se provodili i na kopnu obilazeći znamenitosti i upoznajući ove prelepe mediteranske gradove.

Dragana Mirković je sa porodicom pre odlaska na krstarenje, provela nedelju dana u Monte Karlu, gde je takođe uživala u luksuzu koji kneževina Monako nudi.

Imajući u vidu da se ekipi sa letovanja toliko svideo zajednički odmor, već se šuška da bi u istom sastavu mogli da zaplove nekim drugim, egzoticnijim i daljim morima…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 19.07.2018.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Privatna arhiva i Promo

Discussion1 Comment

  1. Bila sam na MSC Splendida, tako da je to dostupno svakome ko dobro zaradjuje. Prelepo je, preporucujem svima krstarenje sa sigurnom kompanijom. Veoma lepo i dostupno i obicnim smrtnicima, verujte.

Leave A Reply