SREĆAN 2. ROÐUS „BOX“! (foto + video)

Protekle subote klub “Box” u Beču proslavio je svoj 2. rođendan i time obeležio prve dve godine uspešnog poslovanja. Slavlju je prisustvovao veliki broj zvanica i stalnih gostiju kluba, a ispred hotela “Hilton” gde je klub smešten, čekalo se za ulazak u podužem redu bez obzira na kišu koja je lila kao iz kabla. Međutim, svi zainteresovani su ušli u klub i svojim prisustvom uveličali slavlje koje je potrajalo do duboko u noć. Na 2. rođusu kluba nastupila je grupa “Ðogani Fantastico” na čelu sa bračnim parom Vesna i Ðole Ðogani.

U svom maniru, sa energičnim nastupom i pesmama koje su hit u Dijaspori, Ðoletu i Vesni nije bilo teško da naprave sjajan štimung u klubu. Pevalo se, nazdravljalo i đuskalo kako i dolikuje jednoj rođendanskoj žurci, a redakcija nedeljnika “Svet Plus” se priključuje rođendanskim čestitkama.

Inače, klub “Box” je rešio da oba Uskrsa i po julijanskom i po gregorijanskom kalendaru ne radi, sem što je u subotu proslavio svoj 2.rođendan, te je tad klub iskoristio priliku da svim svojim gostima, prijateljima kuće i saradnicima čestita ovaj veliki hršicanski praznik i najavi da ih u subotu 14. aprila očekuje sa mnoštvom noviteta…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 05.04.2018.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply