Sergej Ćetković specijalni gost na žurki Nemačke, Ukrajine i Jermenije

image (4), Sergej pevao kao specijalni gost na zurci Kopie

Sinoć je u „Euro klubu“ u Kopenhagenu održana zajednička žurka predstavnika Nemačke (Elaiza – ” Is it right” ), Ukraine ( Maria Yaremchuk – ” Tick Tock” ) i Jermenije ( Aram MP3 ” You are not alone” ) a gost iznenađenja bio je pretstavnik Crne Gore Sergej Ćetkovic . Na istom mestu u utorak veče, Sergej je na nastupu Jelene Tomašević proslavio ulazak u finale .

SERGEJ OTKRIO SVOJE FAVORITE

Pretstavnik Jermenije oduševio je novinare za koje je i organizovana žurka a ovaj simpatičan momak je i Sergejov favorit : “To je moj broj jedan na ovogodišnjoj Evroviziji. Odlična pesma i glas mladog umetnika Arama MP3. U top tri su mi pored Jermenije još i Švedska , Italia i Izrael” otkrio je svoje favorite predstavnik Crne Gore. Sergej nam je rekao i da se u Danskoj druži i sa izvođačem iz Jermenije, a koji je na račun svog kolege iz Crne Gore uzvratio reči hvale : „Sjajan čovek, ima odličnu pesmu i želim mu puno sreće u subotu”.

UČESNICE IZ UKRAJNE IPAK O POLITICI NA ŽURCI

Osim Sergeja i Arama simpatičan nastup imale su i nemačke pretstavnice koje su poreklom iz Ukraine i Poljske. S obzirom da su Nemci organizatori žurke ne čudi da su pozvali pretstavnicu Ukrajine da im se pridruži na bini. Iako je na konferenciji za štampu istakla da ne želi da priča o politici i da na taj način koristi situaciju u svojoj zemlji u marketinške svrhe, Maria Yaremchuk je u Danskoj pevala o miru i slozi. Ipak, pre izvođenja pomenute pesme Ukrajinka je naglasila da saoseća sa svojim narodom i da je pesmu posvetila njima. Na ukrajinskom jeziku publici u „Euro klubu“ se obratila i pevačica nemačke grupe “Elaiza” koja je o političkoj situaciji u njenoj domovini pričala i na engleskom. Da nije bilo Sergeja i Aram MP3 žurka bi ličila na političku promociju Ukraine, iako to nije bila prvobitna ideja.

image (1), Predstavnica Ukraine Kopie

image (1),1 Predstavnik Jermenije je poklonio nacionalnu rakiju predstavnici Nemacke Kopie

image, Bolje svira bez jedne cipele.. predstavnica Nemacke

IMG-20140508-,1 Jermenac Kopie

Tekst: Irena Klein, Svetlana Nenadović, Life Content

Foto: Irena Klein, Life Content

Leave A Reply