Rep spektakl u najavi! Jala Brat i Buba Coreli – koncert u Beču u petak 14.12.! (video)

Kako se glavnim gradom Austrije pročula vest da će rep dvojac, trenutno najpopularnijih repera na nasim prostorima, Jala Brat i Buba Coreli održati koncert u Beču, tako je počeo stampedo za nabavku karata.

Nakon uspešno održanog koncerata na beogradskom “Tašmajdanu” u junu, i isto tako sjajno posećenog koncerta u avgustu u sarajevskoj “Skenderiji”, ovaj popularni rep dvojac održaće 14. decembra solistički koncert u Beču.

Pored Jale i Bube, posetioce koncerta očekuju i nastupi specijalnih gostiju čija imena organizatori još uvek drže u tajnosti.

Imajući u vidu da su se na koncertima u Beogradu i Sarajevu u ulozi specijalnih gostiju našli Milan Stanković, Elena Kitić, Cobe, Maya Berović i Senidah, ostaje da se vidi ko će od pomenutih imena stati na binu dvorane u Beču.

Kako stvari stoje “Hallmann Dome” biće mali da primi ljubitelje njihove muzike, a savet svima koji su zainteresivani da prisustvuju ovom spektaklu je da karte nabave na vreme. Karte su puštene u prodaju i možete ih kupiti u “NET TV Plus” poslovnici u tržnom centru “Lugner City”.

Posted by Svet plus – Osterreich on Петак, 30. новембар 2018.

Autor: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply