Premijera filma „Vojna Akademija 5“ u nemačkim gradovima u nedelju 20. oktobra (foto + video)

Nakon svečane premijere filma “Vojna Akademija 5” u Beogradu, publika u Nemačkoj imaće priliku da pogleda film na prmijerama u Nemačkoj u nedelju, 20. oktobra 2019, u sledećim gradovima: Augsburg (CineStar), Berlin (CineStar), Bonn (CineStar), Bremen (CineStar), Dortmund (CineStar), Dresden (Cineplex), Düsseldorf (UFAPalast), Essen (CinemaxX), Frankfurt (CineStar), Hamburg (CinemaxX), Hannover (CinemaxX), Kassel (CineStar), Köln (Cineplex), Leipzig (Cineplex), Mannheim (Cineplex), Memmingen (Cineplex), Müllheim (CinemaxX), München (CinemaxX), Nürnberg (Cinecitta), Oberhausen (CineStar), Offenbach (CinemaxX), Sindelfingen (CinemaxX), Stuttgart (UFA Palast) i Villingen-Schwenningen (CineStar).

Ulaznice za premijerne projekcije su u pretprodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz razne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, mladih potporučnika koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude se da prežive u najvećoj divljini, do divnih ljubavnih priča, borbe za ljubav Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure.

U filmu uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić i mnogi drugi.

Tekst i foto: Promo

Leave A Reply