Premijera filma „Vojna Akademija 5“ u Beču u petak 18, a u ostalim gradovima Austrije u nedelju 20. oktobra (foto + video)

Svečana premijera filma “Vojna Akademija 5” biće održana u Beču, u petak, 18. oktobra, u bioskopu „Cineplexx Donau Zentrum“, sa početkom u 20 časova. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati članovi autorske i glumačke ekipe filma.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz razne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, mladih potporučnika koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude se da prežive u najvećoj divljini, do divnih ljubavnih priča, borbe za ljubav Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure.

U filmu uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić i mnogi drugi.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film “Vojnu Akademiju 5” u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 20. oktobra 2019., u bioskopima lanca „Cineplexx“.

Tekt i foto: PROMO

Leave A Reply