Premijera filma “Taksi Bluz” u Beču 1. februara: Ne propustite ovu uzbudljivu romantičnu komediju!

Nova domća komedija “Taksi Bluz” premijerno je prikazana u Beogradu 16. januara, a već od 1. februara film će biti prikazivan u redovnom programu u bioskopima širom Zapadne Evrope.

Reč je o uzbudljivoj romantičnoj komediji režisera Miroslava Stamatova, u kojoj uloge tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Ðuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Zbog izuzetno velikog interesovanja za premijeru u Beču, “Adria film” organizovala je još jednu projekciju filma u petak 1. februara u terminu od 20:10 časova u bioskopu “UCI Kinowelt Millennium City” nakon čega će se glumačka ekipa pokloniti publici.

Pogledajte trajler za film i obezbedite vaše ulaznice na vreme.

Taksi Bluz ⭐ Andrija Milošević

Andrija Milošević samo za vas dolazi u Beč na svečanu premijeru filma "Taksi Bluz"! Petak, 1. februar, bioskop UCI Kinowelt Millennium City, od 20:00h. Ne propustite!

Posted by Adria Film on Недеља, 13. јануар 2019.

Taksi Bluz ⭐ Nikola Đuričko

Koga glumi Nikola Đuričko u filmu Taksi Bluz, pčelu ili truta!? 🤔🐝 Pogledajte i saznajte! 🎬Svečana premijera u Beču, 1. februara u bioskopu UCI Millennium City.Premijerno u ostalim gradovima Austrije 3. februara. U bioskopima širom Nemačke, 10. februara!

Posted by Adria Film on Уторак, 15. јануар 2019.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo

Leave A Reply