Počela turneja: Ceca nastupila u Pertu! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović je sinoćnjim koncertom u Pertu, i zvanično otpočela svoju australijsku turneju.
Prvo je na binu u velelepnom “Riverside Theatre” izašao Cecin gost na turneji, fenomenalni Zoran Vanev. On se publici u Pertu predstavio u izvanrednom svetlu, a najviše oduševljenja je izazvao kod ženskog dela publike koji je te večeri bio u većini.


Kako to i doliči, našu divu najavili su bivša miss Srbije Vedrana Grbović i Stefan Popović mladi glumac i novinar iz Džilonga kod Melburna.
Kada se Ceca pojavila na bini, blistava i nasmejana, došlo je do prave bure oduševljenja. Čuli su se taktovi prve pesme, a onda je uz podšku “Miligram orkestra” Ceca demonstirala ono što najbolje ume da radi – pesmom je razgalila sva ta nostalgična srca.


Koncert je trajao do kasno u noć, a Ceca je još jednom dokazala zašto sa pravom nosi titulu najveće muzičke zvezde Balkana. Pevačica je tokom celog koncerta imala sjajan kontakt sa publikom. Rado se slikala sa obožavaocima, igrala sa njima, dodirivala im podignute ruke… Bila je to noć u Pertu koja će sigurno svim posetiocima ostati u dugom sećanju.
Nakon Perta  Cecu čekaju još dva nastupa, u Sidneju idućeg petka i Melburnu dan kasnije.

Tekst i foto: Anton Baltinas

Discussion4 Comments

  1. HALJINA KAO IZ TURASKE,A I MINI JOJ JAKO LOSE STOJI. STA JE BILO SA LEPIM DUGIM HALJINAMA KOJE JE RANIJE NOSILA NA KONCERTIMA. OVO JE LOSE VRLO LOSE .

Leave A Reply