Opuštena eksplozija u Diseldorfu!

U “Ambisu” je prošlog vikenda gostovao Aco Pejović, a atmosfera je u tom poznatom stecištu naših ljudi bila uobičajena. Aco je sipao hit za hitom, a fanovi su ga pratili u stih. Pesma “Opušteno” sa jednog od prošlih albuma bila je najpevanija te večeri, te ju je popularni pevač izvodio nekoliko puta. Inače, Pejoviću je ovo jedan od poslednjih nastupa u dijaspori pred leto, koje će provesti u BiH i Crnoj Gori.

Nedaleko odatle, u klubu “Kö” vreli nastup imala je i Dara Bubamara. Tom prilikom je eksplozivna pevačica najavila novi spot za duetsku pesmu sa Bojanom Bijelićem, čija se premijera očekuje uskoro, kao i novi stajling za pomenuti spot u kojem će se pojaviti sa crvenom kosom.

U tek otvorenom klubu “Balkanika”, svoj performans imala je i Sanja Maletić. Sanja je maestralno odradila prvi blok pesama, a u drugom bloku joj se pridružio stalni pevač kluba.

U kafiću “Insomnia” u petak je takođe bilo zanimljivo. Adiju Pandori, stalnom pevaču, koji nastupa svakodnevno od četvrtka do nedelje, priključio se i popularni Dado Kukić, što je svakako garantovalo dobar provod.

TEKST: DANIEL ČALE
FOTO: ALEKS ĐORĐEVIĆ

Leave A Reply