Nakon uspešne premijere u Beču, film „Realna priča“ biće prikazan i u ostalim gradovima Austrije od 1, a u nemačkim bisokopima od 8. decembra (video)

Svečana premijera filma Gordana Kičića “Realna priča” održan je proteklog petka u bioskopu „Cineplexx Donau Zentrum“ u Beču, a zbog velikog interesovanja film je prikazan istovremeno u tri bioskopske sale.

Austrijsku premijeru svojim prisustvom uveličali su režiser i glavni glumac Gordan Kičić i glumica Nina Janković Dičić, kojima se distributer i organizator premije „Adria Film“ zahvalio rečima: „Hvala Nini i Goranu na odvojenom vremenu za sve fanove koji su želeli da se upoznaju i fotografišu sa njima! Hvala divna publiko“ – dodavši da će film „Realna priča“ nastaviti da se prikazuje svakodnevno u biskopu „Cineplexx Donau Zentrum“.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film “Realna priču” u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 1. decembra, u bioskopima lanca “Cineplexx”.

Nemačka publika imaće priliku premijerno da pogleda film u nedelju, 8. decembra, u sledećim gradovima: Augsburg, Berlin, Hamburg, Hannover, München, Offenbach, Sindelfingen, Stuttgart, Düsseldorf, Bonn, Frankfurt, Karlsruhe, Villingen-Schwenningen, Memmingen i Mannheim.

Ekipa SVET Plusa

Leave A Reply