Monika Ivkić briljirala na „Bečkom Oskaru popularnosti“ (foto + video)

Dok su se neki od okupljenih novinara, poređani ispred dvorane „Mozaik“ gde se te večeri održavao 12. Bečki Oskar popularnsoti, pitali ko je atraktivna plavuša koja je stigla u beloj streč limuzini, tim austrijske televizije „ATV“ je došao samo zbog nje.

Elem, reč je o Moniki Ivkić koja je na Balkanu postala poznata učešćem u prošlogodišnjem serjalu takmičenja „Zvezde Granda“, gde je članove stručnog žirija, kao i gledaoce ispred malih ekrana, ostavila bez teksta već u prvom krugu.

Monika Ivkić je u Zapadnoj Evropi, bar onom delu sa nemačkog govornog područja poznata kao finalista čuvenog nemačkog muzičkog šoua „DSDS“ koju vodi Diter Bolen, muzički ekspert i nekadašnji član legendarnog pop sastava „Modern Talking“.

Kako je Monika izgledala pomenute večeri i kako je izgledao njen nastup pogledajte na fotografijama i video zapisima koje smo pripremili za vas.

Zabranjeno preuzimanje fotografija i video materijala / Copyright: Svet Plus

Više video zapisa na Facebook profilu: Svet Plus Osterreich

UŽIVO!!! Monika Ivkić – Bečki Oskar popularnosti / Više informacija i fotografija samo na portalu www.svet.rs/svetplus i Facebook profilima: Svet Plus Osterreich, Svet Plus EU, Svet Plus Deutschland, Svet Plus Schweiz

Posted by Svet plus – Osterreich on Среда, 29. мај 2019.

Autor: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply