Marko Vanila postao maneken: Poziranje mi je teško palo!

Svet_850_21.10.2013_1_595

Neposredno nakon promocije spota za duetsku numeru “300 čuda” koju je snimio sa Sandom Afrikom, Marko Vanila je spakovao kofere i otišao u Nemačku.

S obzirom da je tamo dugi niz godina živeo i radio, brzo se vratio u kolotečinu, međutim pre nekoliko dana je doleteo u Beograd samo nakratko i to radi novog posla koji nema veze sa muzikom. Naime, Marko je za jedan domaći bred dobio ponudu koja se ne odbija i pored još par javnih ličnosti postao njihovo promo lice.

“Lepši i veseliji je rad u diskoteci nego pred kamerama. Iskreno, poziranje mi je teško palo naročito zbog toga što puno nastupam u poslednje vreme. Svuda me ima – u Hajlbronu, Esenu, Frankfurtu i Majncu”, kaže Vanila i dodaje:

“Iskreno, navikao sam se na Beograd i mnogo mi nedostaje tako da ću se potruditi da se što pre preselim u Srbiju, tim pre što, što me već početkom maja očekuje koncert u Somboru a nakon istog turneja po regionu”, rekao je Marko.

Bez obzira na obim posla Marko dodaje da su mu osim ljubavi prema muzici, glavna mozivacija brojni fanovi, ili možda bolje reći obožavateljke.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Leave A Reply