Marko Huk se uspesno vratio u ring – Marku pobeda, a Aleksandru 2 nagrade!

Promoteru Aleksandru Petkoviću u subotu veče, u dvorani „Infinity Ballhausforumu“ u Minhenu, pošlo je za rukom da na jednom mestu okupi nemačke poznate i uspešne ličnosti iz sveta sporta, muzike, politike i mode. Gosti ove boks gala večeri uživali su u petočasovnom sportskom spektaklu koji je prenosio nemački „Sport 1“ kanal. Zvezda večeri bio je svakako Marko Huk alijas Muamer Hukić (33) koji je pobedom nad Jakupom Saglamom proslavio svoj kambek.

Osim Huka razloga za slavlje imao je i organizator Aleksandar Petković koji je iste večeri u ringu od nemačkog bokserskog saveza dobio nagradu za najboljeg boks promotera za 2017. godinu u Nemačkoj, kao i zlatnu rukavicu za životno delo od bokserskog saveza Srbije.

Mnogo sam ponosan na obe nagrade jer sam dobio najveće priznanje iz dve države, Srbije i Nemačke. Moja supruga Nadin Raše i ja smo srećni i zadovoljni uspehom “Petko’s Box-Promotion” na čemu smo zahvalni kompletnom našem timu i ovim mladim i uspešnim sportistima s kojima ćemo i u buduće sarađivati”, rekao je prezadovoljan organizator Petković koji je sa prijateljima i saradnicima nakon mečeva u VIP-u proslavio uspešno veče.

Tekst: Irena Klein
Foto: Facebook

Leave A Reply