Krstarenje sa Anom Nikolić i “Tropiko bendom”!

1. fotka za poziciju 1._resize

U Skandinaviji se već nedeljama unazad priča o žurci pod nazivom „Balkan Cruise“ koja će biti održana u subotu 16. novembra. Naime, reč je o nesvakidašnjem vidu zabave za naše ljude u Zapoadnoj Evropi jer je za lokaciju odabrana lukszna krstarica koja će krenuti iz Štokholma i krstariti u pravcu Finske. Žurka će trajati čitavih 24 sata i na njoj će nastupiti Ana Nikolić, “Tropiko bend“, Aleksandar Olujić, trubački orkestar Bobana Dragića i mnogi drugi…

Osim bogatog muzičkog programa gosti će moći da uživaju u šopingu, restoranima, barovima, kafićima, bazenu i spa.

– Balkan Cruise je jedinstven jer se održava na lukzunom kruzeru „Galaxy“, koji je dug 200 metara, ima devet spratova, odiše luksuzom i poseduje mnogobrojne restorane, barove, noćne klubove, šoping mol i spa centar. Na dosadašnjim klabinzima su već nastupili Saša Kovacević, Neda Ukraden, Željko Samardžić, Mia Borisavljević, Dženan Lončarevic i Ana Kokić – otkrio je za naš portal Zvonimir Markić, ivent menadžer „Balkan Cruise“-a.

Mi ćemo vas naknadno obavestiti o tome kako je bilo na ovom jedinstvenom krstarenju. Vidimo se 16. novembra u Štokholmu!

Oglas, Balkan Cruise za 07.11.2013._resize

Tekst: Svetlana Nenadović, , Life Content

Leave A Reply