Klub „Prestige“ – u novom ruhu ponovo otvoren! (foto + video)

Od proteklog četvrtka sa radom je otpočeo još jedan klub u glavnom gradu Austrije. Naime, reč je o klubu „Prestige“ koji je nakon renoviranja i promene vlasnika iznova otvoren u 10. bečkom becirku.

Tako je pored klubova „Village“ i „Hill“, Goran Zdravković postao vlasnik i restoran-klub-bara „Prestige“, s time da mu je u ovom objektu poslovni partner Miloš.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica, drugih ugostitelja i stalnih gostiju gore navedenih klubova, kao i stari gosti kluba „Prestige“ – sve u svemu ljudi koji nisu hteli da propuste ovaj događaj.

Za sjajan štimung u novootvorenom klubu pobrinuli poznati gradski vokali Hana i Velimir u pratnji Nikole, a imajući u vidu onu staru „Po jutru se dan poznaje“ – ovaj klub očekuje svetla budućnost.

Uživo! GRAND OPENING – Club Prestige / Ponovno otvaranje kluba "Prestige"!Više informacija i fotografija uskoro samo na portalu www.svet.rs/svetplus i Facebook profilima: Svet Plus Osterreich, Svet Plus EU, Svet Plus Deutschland, Svet Plus Schweiz

Posted by Svet plus – Osterreich on Четвртак, 04. јул 2019.

Tekst i foto: Svet Plus

Leave A Reply