Kia nastupila u Nemačkoj: Bivša stjuardesa se oparila od tri pesme!

Pobednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar je za vikend nastupila u noćnom klubu “Scena” u Ofenbahu zajedno sa svojim “cimerom” iz “Zadruge” Borom Santanom. Iako se radi o njenom prvom nastupu, sudeći po reakcijama publike, pred bivšom stjuardesom je blistava muzička karijera! Iako se pred nastup šuškalo da će se samo pojaviti kao specijalna gošća i sa bine pozdraviti mnogobrojnu publiku, Kija je odlučila da ispoštuje sve prisutne, pa je otpevala tri pesme.

Nastup je započela izvođenjem Severininog hita “Dobrodošao u klub”, koji je otpevala i na četvrtoj “Zadrugoviziji” gde je sa Anom Korać odnela pobedu u čak tri od četiri kategorije, a potom je sa Santanom otpevala duetsku pesmu Indire Radić i Alena Islamovića “Lopov”.

Da planira ozbiljno da propeva, Kija je otpočela saradnju sa jednim od najpoznatijih estradnih menadžera Rakom Marićem, a njenu prvu pesmu joj radi Filip Miletić. Naravno, biće bržeg ritma i nosiće naziv “Ne vraćam se na staro”, tako Slobi ostaje samo da pati za, uskoro, bivšom ženom…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 05.07.2018.

Tekst: Svet Plus
Foto: Facebook

Leave A Reply