Kad Bahro Kačapor slavi peva se i igra do zore!

U čitavoj Zapadnoj Evropi se danima uoči Božica slavi, u tome prednjače firme koje za svoje zaposlene organizuju proslavu Božića i na taj način zajedno obeleže kraj minule godine. Taj manir je odavno usvojio i poznati bečki ugostitelj i biznismen Bahro Kačapor koji je i ove godine za zaposlene u svojoj firmi “Le Sette Fontane” organizovao Božićnu proslavu.

Naime, proteklog četvrtka Bahro je na jednom mestu okupio svoje radnike, poslovne saradnike i prijatelje kuće u restoranu “Galaxie” u Beču, a za muzički ugođaj pobrinuli su se Mirza Šoljanin i Enes Begović. Domaćin Bahro je zajedno sa svojom suprugom Figen dočekivao zvanice, a nakon zakuske usledila je sjajna žurka na kojoj se igralo i pevalo do zore. Tome u prilog je išlo i to što je muzika bila raznovrsna jer je mladi Mirza u svoj repertoar uvrstio pop i nešto moderniji melos, dok je Enes sve prisutne bacio u sevdah izvodeći narodnjački repertoar.

Ovo slavlje ujedno je označilo i uspešno okončanu poslovnu godinu, a Bahrin tim od Nove 2018. godine najavljuje nove radne pobede…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 28.12.2017.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply